Lerend Netwerk Organisatiebeheersing en -Ontwikkeling

Heel wat lokale besturen zagen zich de voorbije maanden genoodzaakt de zaken hélemaal anders aan te pakken. En vaak deden ze dat heel slim. Het komt er vandaag immers meer dan ooit op aan de juiste dingen op de juiste manier te doen. Anders gezegd: om op doordachte wijze aan organisatiebeheersing en -ontwikkeling te doen.
Daarom zijn we in september 2021 gestart met een lerend netwerk over organisatiebeheersing en -ontwikkeling. Stap jij mee in?

NIEUW INSTAPMOMENT FEBRUARI 2022! 

Over het muurtje kijken

Klankborden met collega’s uit andere besturen, goede praktijken uitwisselen, … kan bij organisatiebeheersing en -ontwikkeling heel wat inspiratie en houvast bieden. Want wat werkt in de ene organisatie, werkt daarom nog niet in de andere. Of omgekeerd. Eens over het muurtje kijken brengt je dan vast op prikkelende ideeën.

Wat je mag verwachten:

  • toegang tot het interactieve leerplatform met mogelijkheid tot vraag en antwoord en digitale feedback. Via dit platform sta je dagelijks in contact met andere experten rond OBS én de adviseurs van CC Consult. 
  • 2 live intervisiesessies per jaar
    • 17 november 2021 in Leuven + voorjaar 2022 (exacte datum & locatie nog te bepalen)
  • een bibliotheek waarin alle webinars, whitepapers, studies, … van CC Consult gebundeld worden
  • 20% korting op al onze opleidingen

Waarom lid worden?

Je treft er collega’s die, net als jij, in de weer zijn met organisatiebeheersing. Met het optimaliseren van de interne werking van hun organisatie. Om zo de burger, klant, cliënt, … de best mogelijke dienstverlening te bieden. Daarbij vergeten wij uiteraard ook de interne klant, de medewerkers, niet.

Heb je nog een vraag voor ons?

Voor welke profielen is het Lerend Netwerk bedoeld?  Wat komt er aan bod tijdens de intervisie dagen? Welk model gebruiken jullie voor het Lerend Netwerk?

Op deze en andere vragen geven we een antwoord op onze “Veelgestelde vragen”-pagina. Overige vragen mag je stellen aan sofieponcelet@ccconsult.be.

Schrijf je nu in!

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar sofieponcelet@ccconsult.be met al je gegevens. 

Het deelnametarief bedraagt €750 (excl. BTW) per jaar. Vanaf de tweede deelnemer per lokaal bestuur bedraagt het deelnametarief €600 (excl. BTW) per jaar. 

Stap je in vanaf februari? Dan betaal je €450 (excl. BTW), 60% van de prijs.