Lerend netwerk organisatiebeheersing & -ontwikkeling

12 maart 2021

Welkom in ons Lerend netwerk organisatiebeheersing & -ontwikkeling!

Organisatiebeheersing is echter geen doel op zich. Het is een middel om uw organisatie te  beheersen én te ontwikkelen. Maatwerk is daarbij het codewoord: wat werkt in de ene organisatie werkt daarom nog niet in een ander lokaal bestuur. En omgekeerd! Maar uw licht opsteken bij andere organisaties, dat loont! Leren van andere organisaties en hun deskundigen kan enorm verrijkend zijn.

CC Consult start daarom met een “lerend netwerk”, een netwerk met u, experten die elk op een manier bezig zijn met OBS. Wat mag je verwachten?   

  • Lid worden via een online leerplatform waar een rugzak vol basisinformatie over OBS terug te vinden is
  • Forum om vragen te stellen aan collega experten uit lokale besturen én de adviseurs van CC Consult over OBS.
  • Jaarlijkse fysieke en digitale leermomenten met intervisies
  • Uw bibliotheek voor alle webinars, whitepapers, studies e.d. van CC gebundeld op één platform.

Het lerend netwerk start in september 2021. Schrijf je nu al in via onderstaand formulier om op de hoogte te blijven! 

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Contacteer ons