Schrijf je nu in voor het Lerend Netwerk Organisatiebeheersing & -Ontwikkeling

28 april 2021

Schrijf je nu in!

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar sofieponcelet@ccconsult.be met al je gegevens. 

Het deelnametarief bedraagt € 750 (excl. BTW) per jaar (sept-juni). Vanaf de tweede deelnemer per lokaal bestuur bedraagt het deelnametarief € 600 (excl. BTW) per jaar.

Stap je in vanaf februari? Dan betaal je €450 (excl. BTW), 60% van de prijs.

 

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons