Nieuw Learning & Development Center Probis Groep in Aalter

12 september 2019

Begin juni opende Probis Groep een nieuw Learning- & Development Center in Aalter. Onder andere de kantoren van vzw Vorm verhuisden van Oostkamp naar Aalter. Maar er gebeurt nog veel meer op deze nieuwe locatie.

Activiteiten Probis Groep in het L&D Center

Vzw Vorm organiseert nu ook vormingen en trainingen in Aalter.

CC Select neemt hier psycho-technische proeven en assessments af, zoals in onze kantoren in Brussel en Geel. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van vele West- en Oost-Vlaamse gemeenten naar een locatie in de buurt. Sollicitanten hoeven zich dus niet meer ver te verplaatsen voor hun interviews en testen. Dat levert zowel tijdsbesparing voor de kandidaten op als een positieve bijdrage aan de vermindering van de files.

Deze locatie fungeert als flexibele werkplek. Zo hebben onze adviseurs van CC Consult en Probis Consult een ideale extra uitvalsbasis.

Zaalverhuur

Het L&D Center beschikt over een multifunctionele zaal en een vergaderzaal die u beide kunt huren.
Interesse? Neem contact op met Wendy Opbrouck op het nummer 050 84 10 57 of mail naar wendy@vzwvorm.be. Ze beantwoordt graag uw vragen.
Download de folder of neem een kijkje op de website van vzw Vorm.

Centrale ligging en vlotte bereikbaarheid

Grote troeven van ons Learning & Development Center zijn ongetwijfeld de centrale ligging, op de grens van Oost- en West-Vlaanderen, en de vlotte bereikbaarheid:

  • – Op maar vijf minuutjes van de E40-Aalter
  • – Gratis parking in de buurt!
  • – Een kleine kilometer van NMBS-station ‘Aalter’
  • – Bushalte voor de deur

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons