Organisatiebeheersing – promotie-aanbod opmaak jaarrapport

21 maart 2020

Gaan wij samen met u aan de slag?

Uiterlijk tegen 30 juni 2020 dient uw lokaal bestuur aan de beleidsorganen te rapporteren over organisatiebeheersing (OBS).  OBS is eigenlijk alomtegenwoordig in uw organisatie. Het is niet iets wat zomaar wat ‘zweeft’ naast, rond of door de dagelijkse werking. Onze adviseurs helpen u graag door het bos de bomen te zien. Van intensieve begeleiding tot louter ondersteuning bij de opmaak van het jaarrapport; wij staan voor u klaar.

Zoekt u iemand die een aantrekkelijk en leesbaar jaarrapport voor u kan schrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op via info@ccconsult.be of via ons contactformulier en een adviseur van ons team zal deze taak van u overnemen. In deze periode waarin we fysiek meer van elkaar verwijderd zijn, kan er op digitale wijze overlegd worden over de inhoud van uw jaarrapport.

Snel voor u klaar: opmaken van het jaarrapport voor slechts € 1.950,00 (excl. 21% BTW).

Voor deze all-in prijs ontvangt u van ons:

  • Een documentenanalyse van de belangrijkste bronnen voor organisatieontwikkeling (strategisch meerjarenplan, implementatieplan organisatiebeheersing, jaarrapport 2019, rapporten Audit Vlaanderen);
  • Twee digitale gesprekken met de verantwoordelijke voor het organisatiebeheersingssysteem;
  • Opmaak van een aantrekkelijk en leesbaar jaarrapport waarin de resultaten van de periode 2019-2020 en de doelstellingen voor 2020 – 2021 vervat zitten.

Dit aanbod is geldig tot 10 mei 2020.

Structureel vormgeven aan organisatiebeheersing met CC Consult

OBS is uiteraard meer dan enkel het rapporteren aan de beleidsorganen. Het is een middel om uw organisatie te helpen beheersen en verbeteren. Iets waar wij binnen de Probis Group sterk in geloven. Zoekt u een betrouwbare partner bij het uitrollen van OBS dat haalbaar én gedragen is? Wij helpen u graag met het…

  • samenstellen van een OBS-team,
  • zoeken naar de thema’s waarop jullie zich best focussen tijdens de periodieke zelfevaluatie,
  • uitvoeren van de zelfevaluatie,
  • interpreteren van resultaten,
  • opmaken en opvolgen van een geconsolideerd implementatieplan,
  • uitvoeren van één of meerdere acties of projecten,steden,
  • opnemen van de rol van OBS-verantwoordelijke.

U zit aan het stuur, u bepaalt onze rol en de intensiteit van onze samenwerking. U kan ervan op aan dat we volledig op uw maat te werk gaan.

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Contacteer ons