Schrijf je in voor een demo over Vergelijk Je Gemeente

7 juni 2021

Speciaal voor de Vlaamse lokale besturen ontwikkelde CC Consult een nieuwe monitoringstool die al uw financiële, HR en operationele kerndata in kaart brengt via kant-en-klare dashboards.
Dankzij het platform kan u ook in een handomdraai zelf tabellen en grafieken samenstellen en exporteren op maat van uw organisatie.
Rapporteren was nog nooit zó eenvoudig!
 
Enkele collega-besturen gingen u reeds voor en gaan er nu al mee aan de slag. Wij tonen ook u graag hoe deze monitor werkt en met welke data uw bestuur aan de slag kan gaan. Op 29 juni tussen 10-11u geven we een online demo over Vergelijk Je Gemeente,  vul onderstaand formulier in en u ontvangt kort nadien een Teams-uitnodiging van ons. 
 
Zit uw agenda al vol op 29 juni? Of wenst u in een persoonlijke sessie meer informatie te krijgen over hoe Vergelijk Je Gemeente in uw bestuur het verschil kan maken? 
Kies dan via onderstaande knop een moment dat u past en wij organiseren een individuele demo met u (en uw collega’s).  

Inschrijvingsformulier demo 29 juni 2021 van 10-11u

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons