Webinar: HR-aMbities van lokale besturen

16 september 2020

Gratis webinar

Datum: 5 oktober 2020, 14u00 tot 14u30

In deze bijzondere tijden zijn uw medewerkers écht uw belangrijkste kapitaal. Dat lijkt een cliché, maar het werd de voorbije maanden keer op keer bewezen.

En dat geldt al helemaal bij lokale besturen. Uw medewerkers zijn immers het eerste aanspreekpunt voor ongeruste of ontevreden burgers. Want de toekomst, die oogt onzeker. Maar hebt u ook voldoende oog voor de toekomst van uw medewerkers?

Welke HR-aMbities koestert u voor hén?
Hoe zorgt u ervoor dat zij, in moeilijke omstandigheden, het beste uit zichzelf blijven halen?
Dat zij – en dus ook de organisatie – blijven groeien?

Dit voorjaar peilde CC Consult bij meer dan 80 (!) lokale besturen naar hun ambities op het vlak van personeelsbeheer en personeelsbeleid. Dat leverde alvast enkele frappante bevindingen op. Die delen wij graag met u op maandag 5 oktober 2020 om 14.00 u. tijdens een gratis webinar.

Wij vertellen u daarin o.m. welke ambities lokale besturen koesteren, en welke uitdagingen zij daarbij zien. Wij geven uiteraard graag ook enkele praktische tips en tricks mee om uw medewerkers duurzaam aan uw organisatie te binden, en hen alle ontplooiingskansen te blijven bieden.

Schrijf hier vandaag nog in!

 

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons