Webinar: Werkt het ook van thuis? Telewerken bij lokale besturen

5 oktober 2020

Gratis webinar

Datum: 28 oktober 2020, 10u tot 11u

Thuiswerk is vandaag voor veel medewerkers een – bijna – gewoonte geworden. Ook binnen lokale besturen.

Daarom zijn heel wat steden en gemeenten nog op zoek naar de beste manier om de wensen en noden van de burger, medewerker en organisatie in deze bijzondere tijden met elkaar te verzoenen. Niet zo simpel, want een doordachte implementatie van dat thuiswerk kent verschillende dimensies:

• Hoe ervaart de medewerker het thuiswerken?
• Welke kansen en uitdagingen brengt het voor uw organisatie mee?
• Hoe kunnen we thuiswerk juridisch verankeren in ons bestuur?

Tijdens dit webinar belichten wij thuiswerk vanuit die verschillende dimensies: vanuit het oogpunt van de lokale ambtenaar, vanuit organisatorisch standpunt en op juridisch vlak.

Voor wie?
Dit webinar is zowel bedoeld voor de HR-medewerker, leidinggevende en stafmedewerker die het thuiswerkbeleid dient te organiseren als voor leden van het managementteam die op zoek zijn naar praktische handvaten om thuiswerk organisatorisch en juridisch vorm te geven.

Schrijf hier vandaag nog in!

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies bij de overheid. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons