Vergelijk je gemeente

Vergelijk je gemeente

Ontdek Vergelijk Je Gemeente!

CC Consult bracht sinds 2015 de personeelsbezetting van meer dan 100 gemeenten en steden in kaart via de online tool Vergelijk Je Gemeente.

Onze tool was klaar voor een update. Hiervoor namen we ABF Research onder de arm (gekend van provincie.incijfers.be en waarstaatjegemeente.nl). Samen werkten we een nieuwe, meer gedetailleerde versie van deze geweldige monitoringstool voor lokale besturen uit.

Deze monitoringstool brengt al uw financiële, HR- en operationele kerndata in kaart via handige, kant-en-klare dashboards. Dit op het niveau van de diensten, de afdelingen, en de volledige organisatie van uw organisatie.

Met een simpele druk op de knop maakt deze monitoringstool het bovendien mogelijk om uw personeelsbezetting en andere uiteenlopende beheersdata te vergelijken met andere, vergelijkbare lokale besturen! Zo ziet u in één oogopslag hoe uw gemeente zich verhoudt tot andere gemeenten.

Interesse in meer informatie?

Wij hebben voor de Vlaamse lokale besturen alles  duidelijk op een rijtje gezet via een handige factsheet. Heeft u interesse in hoe Vergelijk Je Gemeente 2.0 werkt? Of zou u graag weten waarom dit juist voor u relevant kan zijn? Ontdek het in onze factsheet!

Kom naar een van onze gratis webinars!

Wij bieden u ook de kans om een van onze gratis webinars te volgen die onder andere zullen bespreken hoe de tool werkt, wat u ermee kan doen en welke voordelen het kan betekenen voor uw bestuur! U kan zich gratis inschrijven voor een van deze momenten: 

Bent u niet op deze momenten vrij, maar zou u graag toch meer informatie willen? Aarzel dan niet om onze medewerker Sofie Poncelet te mailen!

Waarom kiest u voor CC Consult?

Wij onderscheiden ons door onze specifieke sectorkennis en onze praktijkgerichte aanpak. Onze adviezen zijn gebaseerd op beproefde modellen, maar wij garanderen de praktische toepasbaarheid. Dit bewijzen wij bijvoorbeeld via ons interim-management.
CC Consult bestaat uit een team van organisatie- en HRM-specialisten, die hun deskundigheid getoetst hebben aan concrete ervaring in de (semi-)publieke sector. U spreekt dus met mensen die de publieke sector door en door kennen en die u dankzij deze kennis en ervaring snel oplossingen en advies kunnen aanreiken.

Contacteer ons