Vergelijk je gemeente

Vergelijk je gemeente

Ontdek Vergelijk Je Gemeente!

CC Consult bracht sinds 2015 de personeelsbezetting van meer dan 100 gemeenten en steden in kaart via de online tool Vergelijk Je Gemeente.

Onze tool was klaar voor een update. Hiervoor namen we ABF Research onder de arm (gekend van provincie.incijfers.be en waarstaatjegemeente.nl). Samen werkten we een nieuwe, meer gedetailleerde versie van deze geweldige monitoringstool voor lokale besturen uit.

Deze monitoringstool brengt al uw financiële, HR- en operationele kerndata in kaart via handige, kant-en-klare dashboards. Dit op het niveau van de diensten, de afdelingen, en de volledige organisatie van uw organisatie.

Met een simpele druk op de knop maakt deze monitoringstool het bovendien mogelijk om uw personeelsbezetting en andere uiteenlopende beheersdata te vergelijken met andere, vergelijkbare lokale besturen! Zo ziet u in één oogopslag hoe uw gemeente zich verhoudt tot andere gemeenten.

Interesse in meer informatie?

Wij hebben voor de Vlaamse lokale besturen alles  duidelijk op een rijtje gezet via een handige factsheet. Heeft u interesse in hoe Vergelijk Je Gemeente 2.0 werkt? Of zou u graag weten waarom dit juist voor u relevant kan zijn? Ontdek het in onze factsheet!

Een demo of offerte op maat van uw bestuur?

Wij bieden u ook de kans om een gratis demo aan te vragen bij één van onze adviseurs.  Tijdens een Teams overleg met u en uw collega’s tonen we hoe de tool werkt, wat u ermee kan doen en welke voordelen het kan betekenen voor uw bestuur! 

Contacteer Sofie Poncelet via mail voor een vrijblijvende afspraak of offerte.